Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cebulka po polsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula biała 50 dag
oliwa
natka pietruszki
sól
pieprz
cukier
sok z cytryny
jajko ugotowane na twardo 2

Przepis i sposób przygotowania na: Cebulka po polsku

Cebulkę pokroić w półplasterki sparzyć i odcedzić i odstawić do przestygnięcia połączyć ze zmielonymi jajkami , oliwa , posiekaną natką , doprawić do smaku .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 28.08.2011 18:41
Cebulkę jak będzie sparzać to najlepiej sparzyć z dodatkiem soli .

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak