Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z papryki czerwonej i pomidorów

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

papryka czerwona 2 sztuki
pomidory 3 sztuki
cebula biała 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z papryki czerwonej i pomidorów

Paprykę i pomidory umyć pod bieżącą wodą. Z papryki wykroić gniazda z pestek i białą skórkę. Pomidory i paprykę pokroić w kostkę. To samo uczynić z obraną cebulą. Przyprawić solą i pieprzem oraz wymieszać. Opcjonalnie można dodać jogurt (2-3 łyżki) lub śmietanę (2-3 łyżki).

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gosia40 29.08.2011 15:19
smacznie i zdrowo

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak