Składniki:
seler naciowy | 1 |
woda | 2 szklanki |
kość wieprzowa | 200 gram |
włoszczyzna | 150 gram |
śmietana 30% | 100 gram |
masło | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
żółtko jajek | 2 |
rokpol | 30 gram |
seler naciowy | 1 |
woda | 2 szklanki |
kość wieprzowa | 200 gram |
włoszczyzna | 150 gram |
śmietana 30% | 100 gram |
masło | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
żółtko jajek | 2 |
rokpol | 30 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: