Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane cukinie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukinie 2
grzyby 40 dag
zielony groszek 2 łyżki
kukurydza 2 łyżki
majeranek 1
cebula 1
pomidor 3
pieprz do smaku
sól do smaku
podrób drobiowy 30 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane cukinie

Pokrojone podroby, grzyby i cebulę udusić na oleju, pod koniec dodać groszek, kukurydzę i marchew, przyprawić. Farszem napełnić cukinie, przykryć plastrami pomidorów, piec aż cukinia stanie się miękka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak