Sposób przygotowania
Białka ubijamy z cukrem potem dodajemy kakao i pocięta drobno czekoladę .Na koniec cytrynę ,żeby beza była krucha a w środku ciągnąca .
Wlewamy do tortownicy .Wstawiamy do mocno nagrzanego piekarnika 200 stopni na 3 min potem zmniejszamy do 160 i pieczemy godzinkę .Ubijamy śmietanę nakładamy grubo na czekoladową bezę -ostudzona wcześniej na śmietane kładziemy maliny .
Wlewamy do tortownicy .Wstawiamy do mocno nagrzanego piekarnika 200 stopni na 3 min potem zmniejszamy do 160 i pieczemy godzinkę .Ubijamy śmietanę nakładamy grubo na czekoladową bezę -ostudzona wcześniej na śmietane kładziemy maliny .
Komentarze
Dodaj komentarz
Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !
Kate131
eli_555
gosia47-47
forgielka