Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czarnej rzodkwi z cebulką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

czarna rzodkiew 2
cebula 1
pomidor 1
śmietana 1/2 szklanki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czarnej rzodkwi z cebulką

Rzodkiew zetrzeć na grubej tarce, lekko odcisnąć i posolić. Dodać obraną i posiekaną cebulę. Wlać śmietanę. Udekorować ćwiartkami pomidorów.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak