Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rodzynki 10 gram
orzechy 10 gram
pomarańcza 1
figi 15 gram
oliwa 2 łyżki
kapusta czerwona 1 główka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty

Rodzynki namoczyć w letniej wodzie na godzinę, po czym odcedzić. Kapustę drobno poszatkować. Skropić sokiem z cytryny. Orzechy poszatkować, pomarańcze obrać, pokroić w trójkąty, a figę w kostkę. Składniki połączyć i skropić oliwą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak