Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z koprem włoskim

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fenkuł 10 dag
kapusta 25 dag
kiełki fasoli mung 10 dag
majonez 6 łyżek
koper 1 łyżka
pestki dyni 1 łyżka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z koprem włoskim

Kapustę poszatkować, fenkuły pokroić w niewielkie kawałki. Dodać kiełki i pokroić w niewielkie kawałki. Dodać kiełki i pestki dyni. Wymieszać z majonezem i doprawić solą do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak