Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ryżowo - pieczarkowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 1 torebka
pieczarki 50 g
cebula 1
majonez 2 łyżki
natka pietruszki 0,5 pęczka
masło 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ryżowo - pieczarkowa

Ryż ugotować i ostudzić, pieczarki pokroić w plasterki i poddusić na maśle. Ogórki i cebulę pokroić w kostkę. Wszystkie składniki wymieszać, przyprawić solą i pieprzem. Posypać natką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak