Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowane jajka z szynką

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

majonez tradycyjny 2 łyżki
szynka 200 g
ogórek konserwowy 1
rzeżucha 1 łyżka
por 1 łyżka
jajko ugotowane na twardo 8 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane jajka z szynką

Obrać jajka, przekroić na połowy, wyjąć żółtka. Ogórka i szynkę drobno pokroić. Utrzeć żółtka z majonezem, szynką, porem i ogórkiem. Połówki jaj wypełnić farszem i udekorować rzeżuchą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agogo2 11.04.2012 23:35
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak