Składniki:
polędwica wieprzowa | 2 sztuki |
fasolka szparagowa | 20 dkg |
cukinia | 1 sztuka |
pomidor | 1 sztuka |
szalotki | 3 sztuki |
czosnek | 4 ząbki |
oliwa | 6 łyżek |
sól | do smaku |
papryka | 2 (różne kolory) |
polędwica wieprzowa | 2 sztuki |
fasolka szparagowa | 20 dkg |
cukinia | 1 sztuka |
pomidor | 1 sztuka |
szalotki | 3 sztuki |
czosnek | 4 ząbki |
oliwa | 6 łyżek |
sól | do smaku |
papryka | 2 (różne kolory) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: