Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kakrówka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

karczek 800 g
papryczka chili 30 g
Grill przyprawa klasyczna Prymat do smaku
czosnek 3 szt szt

Przepis i sposób przygotowania na: kakrówka

mięso wyciąć po 150 g , z reszty składników zrobić zaprawę odstawić na 12 godz, po 12 godz grilować

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna Jussstiii 18.12.2011 09:36
też tutaj wielu rzeczy nie rozumiem ;/
Krycha53 27.08.2011 17:23
Wiesz co, Mateusz,żeby uczyć innych ( a wstawiając przepisy to właśnie robisz) musisz się sam dużo jeszcze, jak widać, nauczyć. Twoje przepisy naprawdę jeszcze nie nadają się do publikacji! A wyciąć nie = wyporcjować.
Mateusz20 27.08.2011 13:40
wyciąć = wyporcjować / zaprawę wymieszać i połączyć z mięsem.
SmacznaPyza 27.08.2011 12:21
co to znaczy \"mięso wyciąć\"? skąd?! i co z zaprawą - odstawić ją samą na 12 h? i co to jest ta tytułowa \"kakrówka\"?!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak