Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka Marlenkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasola czerwona z puszki 2 puszki
majonez 5 łyżek
keczup pikantny 250 ml
jajko ugotowane na twardo 4 sztuki
papryka 3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka Marlenkowa

przyszykujemy sobie brytfanne żaroodpordna. kladziemy na sam dół fasolę. na fasolę kladziemy keczup. na keczup kladziemy jajka pokrojone w kostke. jajka smarujemy majonezem. na majonez kladziemy kolorowe papryki pokrojone w kostke

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krycha53 26.08.2011 22:03
A może być brytfanna nieżaroodporna?! Znowu te bzdety! I co dalej z ta przekładanką?! Jak zwykle przepis bez sensu.A szyba to zapasowe konto?
szyba 26.08.2011 20:23
świetny przepis
SmacznaPyza 26.08.2011 19:03
a po co naczynie żaroodporne? czy to mamy zapiekać?!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak