Przepis i sposób przygotowania na: Owoce pod kruszonką
Kroki postępowania
Do rozdrabniacza wrzucamy mąkę, proszek do pieczenia, masło pokrojone w kostkę, migdały i cukier. Rozdrabniaczem przemieniamy te składniki na w miarę jednolitą masę
banan | 1 sztuka |
nektarynki | 2 sztuki |
jagody | 1/2 szklanki |
cukier brązowy | 2 łyżki |
mielone migdały | 25 g |
ekstrakt waniliowy | 2 łyżki |
mąka pszenna | 90 g |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
masło | 50 g |
migdały | 70 g |
cukier | 40 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: