Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto kokosowe z białą czekoladą i malinami
Kroki postępowania
Ciasto przelać do blaszki wysmarowanej tłuszczem
masło | 100 g |
biała czekolada | 100 g |
mąka ziemniaczana | 2/3 szklanki |
cukier waniliowy | 2 łyżki |
ekstrakt waniliowy | 2 łyżeczki |
sól | 1 szczypta |
woda | 1 łyżka |
jajko | 2 sztuki |
mąka | 1/2 szklanki |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
wiórki kokosowe | 100 g |
maliny świeże | 24 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: