Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolka żółta podsmażana

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola szparagowa 500 g
sól do smaku
cukier do smaku
masło 100 g
Bułka tarta klasyczna Prymat 50 g

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka żółta podsmażana

fasolę obrać opłukać , wodę zagotować posolić dodać cukier, poczekać aż zacznie wrzeć dopiero wkładać fasolę gotować do miękkości, kiedy będzie miękka przecedzić następnie podsmażyć na maśle gdy się przesmaży dodać bułkę tartą

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak