Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szybka zupa koperkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bulion warzywny 6 szklanek
masło 1 łyżka
koperek 4 łyżki
śmietana 0,5 szklanki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Szybka zupa koperkowa

Bulion warzywny zagotowujemy. Na patelni na masełku podsmażamy koperek, ciągle mieszając by się nie przypalił.Lekko solimy.Po ok. 4-5 min dodajemy do bulionu. Energicznie mieszamy.Na koniec zupę zagęszczamy śmietaną. Zupę możemy podawać z lanymi kluseczkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 14.01.2013 20:04
bardzo fajny pomysł na szybką i pyszną zupę
halinka1011 25.08.2011 20:19
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak