Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ogórki po amatorsku

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

białe wino kieliszek
orzechy włoskie 100 g
cebula biała 2
masło łyżka
sól
pieprz
Papryka słodka mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Ogórki po amatorsku

Ogórki obieramy i kroimy w pół plasterki , cebule pokroić w kostkę i smażymy samą nie rumieniąc , orzechy sparzyć , obrać ze skórki i posiekać a potem dodać do cebuli polać winem i chwilkę dusimy razem. Doprawiamy . Wystudzone mieszamy z ogórkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 24.01.2013 19:40
fajne
babcia
babcia 24.01.2013 19:40
fajne
SYLKA 09.07.2012 22:14
cos nowego super
Ela15 15.01.2012 11:12
fajny przepis
kriso 10.10.2011 20:07
smaczne
agnieszka214 27.08.2011 06:58
ciekawe
jolita 26.08.2011 08:01
super
Katarzyna/kate1980 25.08.2011 22:46
bardzo ciekawy przepis
halinka1011 25.08.2011 20:20
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak