Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

szynkowe roladki

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka 200 g
marchew
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: szynkowe roladki

Kroki postępowania

1
szynkę pokroić w plastry i rozłozyć osobno.
Krok 1 - szynkowe roladki foto
2
Każdy plasterek posmarować twarożkiem ze szczypiorkiem
Krok 2 - szynkowe roladki foto
3
tak wysmarowane plastry zwijamy w ruloniki
Krok 3 - szynkowe roladki foto
4
Ukladamy na talerzu i zdobimy natką pietruszki i marchewką. Podajemy z pieczywem.
Krok 4 - szynkowe roladki foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pacpaw 06.11.2012 18:05
wielokrotnie jadłem takie roladki na różnych imprezach i przyjęciach. Przepis podstawowy zawsze można urozmaicić swoim ulubionym dodatkiem
pioge7 25.08.2011 11:14
supcio

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak