Przepis i sposób przygotowania na: szynka w porach
2. obsmażamy,
3. pory kroimy w krążki, smażymy na osobnej patelni,
4. dodajemy mięso, śmietanę i wodę,
5. dusimy przez 15 min,
6. doprawiamy,
7. podajemy z pure ziemniaczanym
szynka surowa | 200 g |
por (biała część) | 3 sztuki |
śmietana 22% | 100 m |
woda | 1/2 szklanki |
sól | |
pieprz | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: