Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wątróbka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wątróbka wg uznania
cebula
pieprz
sól
olej do smażenia
mąka

Przepis i sposób przygotowania na: wątróbka

wątróbkę pokroić w małe kawałki następnie na rozgrzanym oleju smażyc i podsypywać mąką oraz dodawac odrobinę wody aby wątróbka się nie przypiekła. na drugiej patelni podsmażamy pokrojoną w plasterki cebulkę następnie wrzucamy cebulkę do wątróbki podlewamy wodą i dusimy przez kilka minut... wkładamy do naczynia żaroodpornego i wkładamy na 7 min do piekarnika.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak