Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kanapki z masełkiem czosnkowym, pomidorem i bazylią

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

czosnek 1 ząbek
masło do smaku
pomidor malinowy 1 sztuka
Chleb wiejski 2 kromki

Przepis i sposób przygotowania na: kanapki z masełkiem czosnkowym, pomidorem i bazylią

Czosnek przeciskamy przez praskę. Kromki smarujemy masłem i wyciśniętym czosnkiem. Pomidora kroimy w plasterki kładziemy na kanapki. Przyprawiamy pieprzem i dekorujemy bazylią.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 28.04.2012 10:04
mniammm;))
Małgorzata106 21.04.2012 13:49
pycha
Kuchareczekjeden 15.11.2011 18:58
pyszne
Kuchareczekjeden 15.11.2011 18:58
pyszne
AgaS10 15.11.2011 09:34
masełko czosnkowe jest najlepsze:)
Arte 11.10.2011 16:16
mniami
pacpaw 25.09.2011 20:59
pomidorek ukrył nam masełko
mic 13.09.2011 15:21
lubie takie kanapeczki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak