Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Płoć smażona

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

płoć 1 kg
Kucharek przyprawa do potraw do smaku
olej do smażenia
jajko 2 sztuki
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Płoć smażona

Płotki oczyścić, wypatroszyć, umyć. Obsypać kucharkiem oraz pieprzem (nawet w środku). Odstawić na chwilę. Obtoczyć w rozkłóconym jajku i bułce tartej. Smażyć na mocno rozgrzanym oleju. Podawać skropione sokiem z cytryny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pajbek 23.09.2013 11:01
Pyszne musi być :-)
IZABELA29 12.02.2013 08:21
ja niestety nie
ben-ka 11.02.2013 09:47
też mam mozliwość smażyć takie rybki:)
teresa18 18.12.2012 22:16
świeżo zlowiona bardzo smaczna
IlonaAlbertos 14.12.2012 20:58
Uwielbiam ją.
Anna138 24.09.2012 22:29
super rybka
mela25 15.05.2012 08:15
ciekawa rybka
Goya 17.03.2012 11:43
mniam
fictor123 02.03.2012 10:08
super
mela251
mela251 11.01.2012 09:53
ciekawe
Krystyna32 08.01.2012 09:48
smaczne
smakoszek 28.12.2011 14:16
pyszna rybka
berys18 17.09.2011 08:27
cos dla mnie
Tika4444 15.09.2011 10:57
pyszności
Mariusz10 06.09.2011 19:39
pycha danie
mirosława4 03.09.2011 16:14
smaczna
Motorek 03.09.2011 10:32
smaczna taka rybka
Iwona51
Iwona51 02.09.2011 11:05
smaczne
kriso 27.08.2011 17:04
super przepis
RenataZ-et 24.08.2011 19:59
świetny obiadek
Seba 24.08.2011 08:36
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak