Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś prowensalski

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ziola prowensalskie
sól
filet z łososia 300 g
mąka
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś prowensalski

1. Z fileta usunąć skórę, przekroić tak, aby był w miarę cienki (ok. 1cm)
2. Przyprawić.
3. Obtoczyć w mące.
4. Usmażyć na dobrze rozgrzanym tłuszczu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak