Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekane paluchy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 2 sztuki
kiełbasa cienka 10 dag
pomidor 1 sztuka
cebula 1/2 sztuki
ser żółty 15 dag
ogórek zielony 1 sztuka
masło do smarowania
Przyprawa do pizzy i dań kuchni włoskiej Prymat
bułka 3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekane paluchy

Kroki postępowania

1
Bułki przekroić wzdłuż. Posmarować masłem, położyć plasterki kiełbasy.
Krok 1 - Zapiekane paluchy foto
2
Na to zetrzeć pieczarki. Pomidora pokroić w plasterki, położyć na startych pieczarkach.
Krok 2 - Zapiekane paluchy foto
3
Na pomidorze ułożyć pokrojoną w kostkę cebulę. Całość posypać tartym żółtym serem i przyprawą do pizzy.
Krok 3 - Zapiekane paluchy foto
4
Zapiekać 10-15 minut.
Krok 4 - Zapiekane paluchy foto
5
Przed podaniem położyć pokrojonego ogórka.
Krok 5 - Zapiekane paluchy foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

28.09.2013 14:56
wygląda apetysznie
ewa19a 03.04.2012 16:59
coś dla mnie na SZYBKO
kuklik 07.03.2012 08:31
jakie proste takie smaczne
misia53 28.02.2012 21:31
fajne
msmariusz 10.12.2011 15:31
i smaczne
staropolanka5 10.12.2011 15:29
małe nic a smaczne
foczka-ks 10.12.2011 15:21
ciekawie
Natalia37
Natalia37 23.08.2011 18:58
pychota
Chojłówna 23.08.2011 12:37
mniam mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak