Przepis i sposób przygotowania na: Grzyby zapiekane z kapustą
2. 2 łyżki masła odłóż, na reszcie podsmaż grzyby. w żaroodpornym naczyniu ułóż kapustę, grzyby, posyp bułką tartą i polej roztopioną resztą masła. Piecz 15 min w 220 stopniach.
kapusta włoska | 1,5 kg |
cebula | 1 szt |
pomidor | 2 szt |
masło | 15 dag |
Liść laurowy suszony Prymat | do smaku |
cukier | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
ocet | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
borowiki | 50 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: