Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ryżowa z pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryż dziki 1/2 szkl
cukinia 1/2 szt
ogórek małosolny 3 szt
natka pietruszki
cytryna
oliwa
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat
pieczarki marynowane 4 szt
ryż basmati 1 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ryżowa z pieczarkami

Ryz gotujemy -studzimy . Ogórki i cukinie kroimy w kosteczke .Pieczarki dobrze myjemy obieramy i kroimy w plasterki . Natkę pietruszki siekamy dodajemy do sałatki . Sos -do oliwy dodajemy sok z cytryny ,sól,pieprz mieszamy .Polewamy sałatkę

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasiaw 17.02.2012 22:35
ciekawa
kriso 25.09.2011 13:33
super przepis
pioge7 23.08.2011 10:13
zdrowa i pożywna :D
iwa643 23.08.2011 07:02
ozdabiamy natką pietruszki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak