Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kalafior opiekany

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kalafior
Bułka tarta klasyczna Prymat
jajko 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Kalafior opiekany

Kalafior dzielimy na rózyczki i obgotowywujemy w osolonej wodzie,
odsączamy i panierujemy w jajku i bułce tartej.
Do jajka dosypuje przyprawę grilową prymat co daje inny nowy smak .polecam wypróbowanie :)
Smażymy na oliwie na złoty kolor :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IrenaM 28.01.2012 11:35
nie pomy?la?abym o tej przyprawie do tego
Monika192 30.03.2011 12:19
uwielbiam
Ania68 25.01.2011 22:51
ciekawe danie :)
anja3107 16.12.2010 15:34
uwielbiam taki kalafior
Faustyna 27.10.2010 09:16
Bardzo lubię kalafior. Szczególnie ten w panierce:)
danutaw50 07.10.2010 17:15
Przeciez kalafir jest niskokaloryczny ! Ja tez uwielbiam :)
buksiak12 15.09.2010 14:12
pycha
tulipan
tulipan 02.09.2010 19:36
Mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak