Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z sera twarogowego i wędzonego dorsza

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

dorsz wędzony 30-40 dag
śmietana 2 łyżki
masło 1 łyżka
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
sól do smaku
twaróg 25 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z sera twarogowego i wędzonego dorsza

Ser twarogowy przemleć w maszynce, włożyć do miski, dodać masło i dokładnie utrzeć. Dorsza obrać ze skóry, oczyścić z ości, podzielić na kawałki, włożyć do miski z serem, dodać śmietanę, wymieszać. Przyprawić do smaku. Podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 12.07.2012 22:22
Na kanapki super.
Seba 03.03.2012 10:20
pycha
Wacław 03.02.2012 09:35
pyszna pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak