Przepis i sposób przygotowania na: Alkoholik
Przełozyć do dużego słoja i odstawić na noc do lodówki.
Następnego dnia ubić masło na puch i dodawać po łyżce masę ze słoika.Wyłożyć na biszkopt, posypać czekoladą.
jajko | 4 szt |
mąka pszenna | 0,5 szkl |
mąka ziemniaczana | 0,5 szkl |
cukier | 2 szkl |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
wiórki kokosowe | 1 szkl |
kasza manna | 1 szkl |
masło | 1 kostka |
czekolada | do dekoracji |
wódka | 1 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: