Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Lukier z surowych białek

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cukier puder 50 g
białka jaj 2 łyżeczki
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Lukier z surowych białek

Cukier puder wymieszać z białkami i kilkoma kroplami soku z cytryny - tylko jednym ubijakiem miksera na pulchną masę wystarczająco gęsto by nie wylewała się sama ze szprycy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 30.11.2011 23:17
przydatne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak