Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa gulaszowa z fasolą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 1 garść
ziemniak 4 szt
marchew 2 szt
pomidor 3 szt
pietruszka 1 szt
Majeranek suszony Prymat
biodrówka 1 kawałek
Kucharek przyprawa uniwersalna
Pieprz biały mielony Prymat
zupa 1 gulaszowa

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa gulaszowa z fasolą

Do garnka z woda wkładamy biodrówkę gotujemy .dodajemy 2 łyżki kucharka .Ziemniaki kroimy w kostkę ,marchewkę i pietruszkę ścieramy na dużych oczkach -dodajemy do zupy . Fasolkę kroimy na kawałki 1 cm ,wrzucamy do garnka . Pomidory kroimy w kosteczkę dodajemy do zupy.Gotujemy ok 20 min. Gdy miesko będzie miękkie obieramy je od kosci i kroimy dodajemy do garnka z zupą . Zupę w proszku gulaszowa rozpuszczamy w szklance wody mieszamy i wlewamy do garnka . Dodajemy majeranek i posiekana natkę pietruszki . Mieszamy gotujemy jeszcze z 7 min .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gabriela7 22.08.2011 07:50
super
iwa643 22.08.2011 06:19
Można zaciagnąć smietana 12 %

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak