Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

dorsz w ziołach

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z dorsza 4 szt
oliwa 4 łyżki
sok z cytryny 1/2 szt.
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat 4 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: dorsz w ziołach

dorsza umyć i każdy filet posypać z obu stron 1 łyżeczką przyprawy do ryb oraz skropić sokiem z cytryny,odstawić do lodówki na 30min.po tym czasie posmarować każdy filet oliwą i zawinąć w folię aluminiową ułożyć na blasze i upiec w piekarniku ok.20-30min.w temp.180st.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 24.05.2013 21:46
smaczna jest taka ryba
Justyna/Dzastus 14.08.2012 16:44
uwielbiam pieczone ryby na rozne sposoby, pychota
Ewelina38 08.03.2012 12:43
uwielbiam taką rybkę i też piekę w folii - mięsko jest przepyszne, takie wilgotne
Iwona51
Iwona51 23.11.2011 09:31
pycha
Iwona51
Iwona51 23.11.2011 09:30
pycha
artur7 22.08.2011 11:49
pycha
artur7 22.08.2011 11:49
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak