Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczno-rybna

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Konserwa rybna 1 szt
jajko 3 szt
majonez 3 łyżki
musztarda 1 łyżka
szczypior
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczno-rybna

Rybę łącznie z zalewą oraz ugotowanymi na twardo jajkami i drobno posiekanymi dokładnie wymieszać z dodatkiem majonezu. Dodać sól, pieprz i szczypiorek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak