Składniki:
pierś z indyka | 0,80 kg |
pieczarek (świeżych lub ze słoika) | 0,30 kg |
cebula | 1 szt |
jajko | 1 szt |
szynka | 4 płaty |
oliwki zielone | 10 szt |
oliwa | 5 łyżek |
sól | |
pieprz | |
tymianek |
pierś z indyka | 0,80 kg |
pieczarek (świeżych lub ze słoika) | 0,30 kg |
cebula | 1 szt |
jajko | 1 szt |
szynka | 4 płaty |
oliwki zielone | 10 szt |
oliwa | 5 łyżek |
sól | |
pieprz | |
tymianek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: