Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kolorowa jesienna sałatka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szaragowa 1 garść
marchewka 2 szt
mozzarella 1/2 szt
oliwa
sok z cytryny
sól do smaku
miód prawdziwy 1/2 łyżeczka
natka pietruszki
cukinia 1/2 szt
papryka czerwona 1/2 szt
winogrona 5 kulek

Przepis i sposób przygotowania na: Kolorowa jesienna sałatka

Fasolkę i marchewkę gotujemy w osolonej wodzie .Studzimy . dodajemy pokrojoną w kostkę paprykę i pokrojoną w paseczki cukinie . Ser kroimy w plasterki ,winogrono na pół .Skłdaniki mieszamy .Sos- do oliwy ok 4 łyżki dodajemy miód 1/2 łyżeczki ,sok z cytryny ok 1 łyzeczka i odrobinę soli . Mieszamy polewamy sałatke

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata113 21.08.2011 09:07
świetny przepis
pioge7 21.08.2011 08:48
dobre
Gabriela7 21.08.2011 08:19
fajowe
iwa643 21.08.2011 07:25
dodajemy natke pietruszki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak