Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Eau de Pommes

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jabłka 4
cukier waniliowy
winiak 40 ml
cydr 1 butelka
kostki lodu

Przepis i sposób przygotowania na: Eau de Pommes

Jabłka po obraniu i usunięciu gniazd nasiennych należy pokroić na drobną kostkę. Następnie umieszczamy kawałki jabłek w szklankach, oprószamy cukrem waniliowym i marynujemy w winiaku. Przed podaniem dopełnić szklanki mocno schłodzonym cydrem i kostkami lodu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

goofy9 30.05.2012 23:26
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak