Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cannelloni z Istry

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

naleśniki 8 sztuk
biały ser 200 gram
bekon 50 gram
szynka gotowana 80 gram
pieczarki marynowane 80 gram
chleb 400 gram
pomidor 20 sztuk
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Cannelloni z Istry

wcześniej przygotowujemy naleśniki wg własnych przepisów. bekon i szynkę kroimy w kostkę i smażymy na oleju. dodajemy pieczarki i przyprawy. oddzielić 1/3 masy a do pozostałej dodać biały ser. nadzieniem tym nadziewać naleśniki i zawijać je. tak zwinięte naleśniki obtaczamy w jajku i pokruszonym chlebie. smażymy. do pozostałego nadzienia dodajemy pomidory przyprawy i dusimy kilka minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

xxxbulix 07.09.2012 08:16
To chyba ma wygala? podobanie z nale?nikami...
Ewa104 29.08.2012 21:39
Fajnie,że sama pozytywnie komentujesz swoje przepisy. Cannelloni to makaron typu grube rurki a nie naleśniki.
Wojt@s
Wojt@s 30.03.2012 10:46
extra
Wojt@s
Wojt@s 09.03.2012 13:21
extra
kaja1991 15.12.2011 10:11
smaczne
traktorek 23.10.2011 21:53
fajne
kate.500 12.10.2011 11:10
pychotka
bursztynek 04.10.2011 23:41
podoba mi się to nadzienie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak