Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masło ziołowe

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 250 g
cebula 1 szt
natka pietruszki 1 pęczek
koperek 1 pęczek
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Masło ziołowe

Cebulę obrać i b. drobno posiekać. Natkę i koperek, po umyciu, też drobno posiekać. Masło wyjąć z lodówki, żeby się rozgrzało. Do masła dodać cebulę i koperek z natką. Doprawi solą, pieprzem i czosnkiem. Dokładnie wymieszać. Odstawić do lodówki do schłodzenia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jagódka77 12.12.2013 12:20
takie masełko + świeży chleb = pycha
Grazyna0211 09.12.2013 16:29
bardzo smaczne
olkaaa 12.06.2013 07:35
zapowiada się ciekawie
Katarzyna59 12.07.2012 18:26
super
anula250 02.04.2012 22:40
pyszności
zuzanna_z 22.02.2012 13:29
super
daria899 11.10.2011 19:25
bardzo lubię
rutynka 10.10.2011 09:38
pycha
gacopierz23 16.09.2011 14:32
ekstra
przejs 13.09.2011 15:13
brzmi apetycznie!
Justyna223 12.09.2011 23:45
super
Krystyna32 21.08.2011 10:04
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak