Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pulpeciki drobiowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 1 podwójna
musztarda 1 łyżka
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 łyżka
ryż 1 torebka
bulion drobiowy 2 szklanki
sól
pieprz
bazylia
majeranek

Przepis i sposób przygotowania na: Pulpeciki drobiowe

Pierś z kurczaka należy zmielić. Dokładnie wymieszać z musztardą. Doprawić do smaku przyprawami. Z masy formujemy kotleciki. Gotujemy je 15 minut w bulionie. Podajemy z ryżem i sałatką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 29.09.2013 18:29
Warto takie robić.
Justyna223 02.03.2012 17:18
na zdjęciu bulion jest zaprawiony śmietaną

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak