Składniki:
fasolka szparagowa | ,15 kg |
papryka żółta | 1/2 szt |
cebula | 1 szt |
pomidory | 4 szt |
jajko | 3 szt |
ziemniak | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
oliwki | 0,05 kg |
sok z cytryny | |
sól | |
pieprz | |
zioła | |
anchois | |
papryka | 1/2 szt |
fasolka szparagowa | ,15 kg |
papryka żółta | 1/2 szt |
cebula | 1 szt |
pomidory | 4 szt |
jajko | 3 szt |
ziemniak | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
oliwki | 0,05 kg |
sok z cytryny | |
sól | |
pieprz | |
zioła | |
anchois | |
papryka | 1/2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: