Składniki:
fasola biała | 1/2 szkl |
fasola czerwona | 1/2 szkl |
mozzarella | 1/2 szt |
cukinia | 1/4 szt |
papryka czerwona | 1/3 szt |
oliwa | |
orzechy włoskie | 3 łyzki |
natka pietruszki | |
sól | |
miód | 1/2 łyżeczki |
ocet balsamiczny | 1 łyżeczka |
fasola biała | 1/2 szkl |
fasola czerwona | 1/2 szkl |
mozzarella | 1/2 szt |
cukinia | 1/4 szt |
papryka czerwona | 1/3 szt |
oliwa | |
orzechy włoskie | 3 łyzki |
natka pietruszki | |
sól | |
miód | 1/2 łyżeczki |
ocet balsamiczny | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: