Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos pieczarkowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 500 gram
cebula 1 sztuka
masło 3 łyżki
śmietana 500 ml
sól do smaku
pieprz0 do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: sos pieczarkowy

pieczarki myjemy, osuszamy i kroimy w kostkę. cebule obieramy i kroimy w kostkę. na masle podsmażamy cebule dodajemy pieczarki i dusimy ok 15 minut. Dodajemy smietane dokladnie mięszamy. Doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

usmiech 12.06.2012 12:03
fajny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak