Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rozmarynowe strzały z piersi

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pierś z kurczaka (ilość wg uznania)
rozmaryn
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Rozmarynowe strzały z piersi

1. Pierś z kurczaka pokroić w paski, posolić i popieprzyć.
2. Rozmaryn (świeży) obrać z listków, zostawić tylko końcówkę, coś na kształt strzały :) zaostrzyć końcówkę.
3. Pierś nabić na rozmarynową strzałę, ułożyć na blaszce posmarowanej oliwą z oliwek. Szaszłyczki, również skropić oliwą. Piec przez około 15-20 minut w temp. 180 stopni.

Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mariel78 26.09.2012 21:46
apetyczne
treonina 08.12.2011 18:44
ciekawe :-) nigdy takich nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak