Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki z boczkiem z grilla

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki 8 szt
ser żółty 15 dag
Musztarda francuska Prymat 2 łyżki
Papryka słodka mielona Prymat 1 łyżeczka
boczek wędzony 8 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki z boczkiem z grilla

Ser pokrój w słupki. Jedną stronę boczku oprósz papryką. Parówki obierz z osłonek, natnij wzdłuż, uważając aby nie przeciąć do końca. Środek nacięcia posmaruj dość grubo musztardą, włóż kawałki sera, owiń w boczek przyprawioną stroną do środka. Parówki ułóż na tacce do grilla, piecz ok 5 min, często obracając, aż boczek apetycznie się zarumieni.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 17.08.2011 20:53
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak