Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Włoska przekąska

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka 1
pomidory 3
bazylia 4 liście
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Włoska przekąska

Bagietkę kroimy w kromki i wkładamy do nagrzanego piekarnika. Opiekamy na rumiano. Pomidory kroimy w kostkę, dodajemy poszatkowaną bazylię oraz sól do smaku. Na ciepłe, rumiane bagietki nakładamy pomidory.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ElizaT 03.10.2012 08:37
rewelacja jak dla mnie
Wafelek2601 05.06.2012 22:32
Coś na ząb, super.
Maniek2 12.03.2012 08:24
smaczne
Kate131 31.12.2011 11:24
latwe i dobre
Izabela/bella81 31.10.2011 09:00
apetyczne kanapeczki
Tika4444 16.10.2011 19:23
pycha przekąska
iga2 02.10.2011 13:16
super
Justa32 01.09.2011 20:34
pycha
smakowita 28.08.2011 11:57
Ja dodaję jeszcze białą fasolę z puszki -PYCHOTKA
Seba 22.08.2011 20:06
super
dianix 21.08.2011 20:36
warto sprobowac;]
Margo1 20.08.2011 12:17
interesująca..

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak