Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mięso jagnięce z groszkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mięso 40 dag
cebula 2 sztuki
koncentrat pomidorowy 2 łyzki
olej do smażenia 6 łyżek
groszek mrożony 1 kg
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: mięso jagnięce z groszkiem

mięso kroimy na kawałki. smażymy ze wszystkich stron dodajemy cebule i koncentrat rozrobiony w wodzie. chwile gotujemy, dodajemy groszek i przyprawiamy. podlewamy woda aż miesi nie zmięknie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wojt@s
Wojt@s 30.03.2012 10:46
extra
Wojt@s
Wojt@s 09.03.2012 13:21
extra
kaja1991 28.02.2012 21:54
pyszne
RenataZ-et 17.08.2011 22:24
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak