Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pstrąg z grilla

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pstrąg 9 szt
cytryna 3 szt
cebula 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: pstrąg z grilla

Pstrągi dokładnie umyć,oczyścić.Przekroić wzdłuż powkładać do środka plastry cebuli i cytryny.Obtoczyć rybki w przyprawie do ryb.Wstawić do lodówki na 3 godziny.Każdą z osobna owinąć w folie aluminiową i piec na grillu po 20 minut z każdej strony.Po odwinięciu skropić jeszcze cytryną do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marta0906 17.08.2012 17:02
Nadeszła chwila na pstrąga z grilla:)
teresa18 16.08.2012 17:51
rewelacyjny
Norgiusz 03.02.2012 22:45
mniam
Norgiusz 03.02.2012 22:45
mniam
eli82 24.12.2011 09:53
super
Kuchareczekjeden 08.11.2011 08:45
uwielbiam ryby z grilla
Teresa19 06.11.2011 20:31
jadłam, pyszny
Wafelek2601 12.09.2011 09:06
wygląda imponująco
berys18 08.09.2011 07:42
smakowity pomysł
IZABELA29 23.08.2011 08:56
ja sie wpraszam na grilla
barbara11561 22.08.2011 11:14
PYSZNIUTKA RYBKA
smakoszek 21.08.2011 09:54
świetna rybka
ben-ka 19.08.2011 10:19
smaczna rybka.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak