Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jako farsz do jajek

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

majonez 1 łyzeczek
musztarda 1 łyżeczka
cebula 0,5
jajko ugotowane na twardo 6

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jako farsz do jajek

Jajka przekrawamy na pół, wyjmujemy żóltka które dokładnie rozcieramy łyżką z dodtakiem musztardy, dodajemy do tego tunczyka, drobno posiekana cebule (lub tez utratą) i mieszamy z majonezem, doprawiamy do smaku pieprzem i solą i nakladamy do dziurek w białkach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ben-ka 02.09.2011 12:15
lubię faszerowane jajka:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak