Twaróg do naleśników

Twaróg do naleśników

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cukier

    6 łyżek
  • cukier waniliowy

    1 op
  • żółtka

    2 szt
  • twaróg

    1 (w wiaderku)
  • rodzynki

    1 (Jumbo)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka sparzyć, oddzielić żółtka od białek.
Rodzynki zalać ciepłą wodą i moczyć przez 10 minut.
Twaróg przełożyć do miseczki, dodać oba cukry, żółtka i rodzynki i dokładnie wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Kate131

20.07.2012 07:58
fajny

cukiereczek

04.01.2012 16:30
Naleśniki sa super

gosia561

13.08.2011 11:54
super twaróg

eli_555

16.05.2011 23:02
pyszny

Smakosz6

29.10.2010 12:08
mniam

iwona332

27.09.2010 00:58
super

plocia

18.09.2010 09:51
z rodzynkami jeszcze nie robiłam, ale warto wypróbować

ana00

17.09.2010 17:15
uwielbiam naleśniki z twarogiem

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat